axal Pro de ideale zouttablet voor uw waterontharder

ONTLAST U VAN ALLE TECHNISCHE ZORGEN.
Omdat een waterontharder die om technische redenen stopt een kostbare zaak is, hebben wij AXAL PRO ontwikkeld, om de goede werking van uw apparaat te garanderen en zijn levensduur te verlengen

EEN BESTUDEERDE VORM VOOR EEN PERFECTE REGENERATIE
Dankzij hun aangepaste en geometrische vorm, hebben de AXAL PRO tabletten zeer weinig contactpunten. Het vormt op deze manier gemakkelijk een zoutpekel en zorgt voor de regeneratie van uw apparaat.

EEN GELEIDELIJKE EN REGELMATIGE OPLOSSING.
Als de hardheid van de gebruikte tabletten onvoldoende is, kunnen de fijne zoutdeeltjes (die worden meegenomen door aanzuiging van de pekel) de pomp blokkeren en een zoutkorst in het apparaat vormen.
De AXAL PRO tabletten worden verkregen door ultra hoge mechanische druk zondertoevoeging van bindmiddelen en zijn dus sterk samengeperst. Daardoor zorgen zij voor de perfecte werking van uw waterontharder.

EEN HOGE ZUIVERHEID
Als het zout onoplosbare bestanddelen bevat, vormt er zich een bezinksel, dat wordt opgezogen tijdens de regeneratie. Behalve het gebrek een hygiŽne, brengt het bezinksel tevens de afsluiting van de klep voor de zoutpekel in gevaar. Dankzij een gehalte van onoplosbare deeltjes van minder dan 0.025%, garandeert AXAL PRO een zoutpekel van constante en optimale kwaliteit.
Op deze manier hoeft u uw apparaat minder vaak te reinigen en behoudt het zijn werkzaamheid.
Onze gemiddelde waarden zijn kleiner dan de factor honderd hiervan, d.w.z. 000025 %.

Maak onderscheid tussen een standaard waarde en een gegarandeerde waarde.
De standaard waarde is vaak het rekenkundige gemiddelde van de analyseresultaten . Sommige resultaten liggen dus boven dit gemiddelde.In het geval van een gegarandeerde waarde, verbinden wij er ons toe dat de aangegeven waarde nooit overschreden wordt. Axal Pro verbindt er zich toe om altijd gegarandeerde waarden te vermelden.

BESPAAR WERKELIJK ZOUT EN WATER
-Als het zout ongewenste bestanddelen bevat ( calcium,magnesium of ijzer) die zich op de hars hechten, verliest de hars haar uitwisselingsvermogen.
- Fijne zoutdeeltjes worden opgezogen tijdens de reiniging: de natriumdeeltjes in dit stof
komen niet vrij, hechten zich niet aan de hars en veroorzaken een verhoogd zoutgebruik.
- Fijne zoutdeeltjes en tabletdeeltjes, kunnen op hun beurt zorgen voor een
slechte omloop van de zoutpekel en een wateraanvoer zonder zout veroorzaken,
hetgeen een overconsumptie van water betekent.

Dankzij een zeer laag ijzergehalte*(Gegarandeerd ijzergehalte lager dan16 ppm (gemiddelde waarden lager dan 1ppm), sterk samengeperst en zuiver, garandeert AXAL PRO de werkzaamheid van uw waterontharder, zonder overconsumptie van zout of water. Voor een maximaal resultaat: volmaakt onthard water.

VERKRIJG WATER VAN HOGE BETROUWBAARHEID.
Het ontharden van water is absoluut het synoniem van voedingskwaliteit: gebruik een hars die is goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid en zout dat aan de meest strenge reglementeringen voldoet. AXAL PRO voldoet aan de normen AFNOR T90-612 en DIN 19604, en aan de chemische specificaties van de norm STAN 150-1985 van de farmacopee Alimentarius die de veiligheid van de consument beschermt door de beperking van giftige metalen.

HOME